POLEDNÍ MENU 22.- 26. KVĚTNA 11:00-15:00 H.
POLÉVKY
ZELŇAČKA S KLOBÁSKOU, BRAMBORAMI A ZAKYSANOU SMETANOU
PÓRKOVÁ POLÉVKA VICHYSSOISE ZAHUŠTĚNÁ BRAMBORAMI S KAPKOU DÝŇOVÉHO PÁLENÉHO OLEJE
NÁŠ TIP
RICOTTOVÉ GNOCCHI SE ZVĚŘINOVÝM BOLOŇSKÝM RAGÚ NA KOŘENOVÉM ZÁKLADU A ČERVENÉM VÍNĚ, PARMEZÁN
ROASTBEEF - NAŠE DOMÁCÍ HRANOLKY, LISTOVÝ SALÁT SE ZELENINOU, MÁTOVÁ MAJONÉZA

SPAGHETTI AGLIO OLIO PEPERONCHINO, JEMNÁ CHILLI, ČESNEK, LISTOVÁ PETRŽEL, PARMEZÁN
KUŘECÍ ŘÍZEČKY V TROJOBALU S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A RAJČATOVÝM SALÁTKEM
SALÁT CAESAR S GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSÍČKEM, ORIGINÁL DRESINKEM S ANČOVIČKAMI, RÍMSKÝ SALÁT, PARMEZÁN
TYMIÁNOVÁ FILÁTKA Z VEPŘOVÉ PANENSKÉ SVÍČKOVÉ, PEČENÉ BRAMBOROVÉ ŠIŠKY, DEMI GLACE S HRUBOZRNNOU HOŘČICÍ
KRÉMOVÉ RISOTTO ARBORIO S LISTOVÝM ŠPENÁTEM A TUŇÁKOVÝM TATAREM