MENU ŠÉFKUCHAŘE MARTINA
SVATOMARTINSKÉ HODY 8. - 11. LISTOPADU. POTÉ PRODLUŽUJEME DO 17. LISTOPADU
DĚKUJEME ZA VČASNOU REZERVACI
KACHNÍ KALDOUN S DRŮBKY, VŮNÍ MUŠKÁTOVÉHO OŘÍŠKU, NUDLE, LIBEČEK
HUSÍ PAŠTIKA S PODZIMNÍM KOŘENÍM A HRUŠKOVÝM ČATNÝ, CHLEBOVÉ BRUSCHETTY
RILLETTES Z KACHNÍ PEČÍNKY A SÁDLA S MEDOVOU CIBULKOU, CHLEBOVÉ BRUSCHETTY
PEČENÁ ČTVRTKA HUSY S NAŠÍM ČERVENÝM KROUHANÝM ZELÍM A KULATÝMI BRAMBOROVÝMI KNEDLÍKY
PEČENÁ ČTVRTKA KACHNY NA MEDU S NAŠÍM ČERVENÝM KROUHANÝM ZELÍM, RESTOVANÉ BRAMBOROVÉ ŠIŠKY
KACHNÍ PRSÍČKO PŘIPRAVENÉ TECHNIKOU SOUS VIDE S BRAMBOROVÝMI ŠKUBÁNKY A DÝŇOVOU KROKETOU, DEMI GLAC
LÍVANCE SE STROUHANÝMI JABLKY SE SKOŘICÍ, ŽELÍROVANÝMI BORŮVKAMI A ŠLEHANÝM TVAROHEM
BÍLÁ LEHKÁ MÜLLERKA Z VINAŘSTVÍ MOKRUŠA - LÁHEV 420,-KČ
ČERVENÉ VÍNO DORNFELDER Z VINAŘSTVÍ MOKRUŠA - LÁHEV 420,-KČ