OBĚDOVÉ MENU 3 - 7. LISTOPADU 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
ZELŇAČKA S PAPRIKOVOU KLOBÁSOU A ZAKYSANOU SMETANOU
DRŮBEŽÍ VÝVAR S PETRŽELKOVOU PALAČINKOU A KOŘENOVOU ZELENINOU
HLAVÍ JÍDLO
GRATINOVANÉ BRAMBOROVÉ GNOCCHI S KUŘECÍMI PRSY, LISTOVÝM ŠPENÁTEM, MÁSLO, ČESNEK, PARMEZÁN
200 G SMAŽENÝ ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KÝTY, MÁSLOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, KYSELÁ OKURKA
KONFITOVANÁ KRKOVIČKA 10 HODIN, HOUBOVÁ SMETANOVÁ OMÁČKA, ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY GRENAILE

KUŘECÍ GRILOVANÁ PRSÍČKA S MEDOVÝM MÁSLEM, OKURKOVÉ TZATZIKY, PITA CHLÉB ČUBRICA, ŘECKÝ SALÁTEK
KŘENOVÉ RISOTTO S UZENÝMI KUŘECÍMI STEHÝNKY, PARMEZÁNEM A PRAŽENOU PANKO STROUHANKOU
RAGÚ Z DAŇKA NA POVIDLECH A VÍNĚ, RESTOVANÉ BRAMBOROVÉ ŠIŠKY, BRUSINKY
200 G TRESKA V TEMPUŘE A TOMATOVÉ OMÁČCE S BYLINKAMI, BRAMBORY GRENAILE, CITRÓN
SALÁTEK
ŘECKÝ SALÁTEK S FETOU A VELKOU OLIVOU

