OBĚDOVÉ MENU 9. - 13. ZÁŘÍ 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
KOHOUTÍ VÝVAR S VAJEČNOU SEDLINOU A KOŘENOVOU ZELENINOU
ČOČKOVÁ POLÉVKA S TOMATY, KLOBÁSKOU A BAZALKOU
Náš tip
KRŮTÍ PRSNÍ ŠPALÍKY PŘIPRAVENÉ TECHNIKOU SOUS VIDE, RICOTTOVÉ GNOCCHI S TOMATOVOU OMÁČKOU
SMAŽENÁ TRESKA V TEMPUŘE, BELGICKÉ HRANOLKY, MAJONÉZA, HRÁŠEK, CITRÓN
TAGLIATELLE S RUKOLOVÝM PESTEM, SUŠENÝMI RAJČATY S MOZZARELLOU A PARMEZÁNEM
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENOU KRKOVICÍ, ČERVENÉ KROUHANÉ ZELÍ, VÍDEŇSKÁ CIBULKA
HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM GOUDA, MÁSLOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁTEK Z KEDLUBNY A MRKVE
KUŘECÍ PRSÍČKA NA PAPRICE A SMETANĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE
HOUBOVÉ RISOTTO Z RÝŽE ARBORIO, PRAVÉ HŘÍBKY Z KRKONOŠ, PROSCIUTTO, PARMEZÁN