OBĚDOVÉ MENU 22.-26. ČERVENCE 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI A KOŘENOVOU ZELENINOU S PETRŽELKOU
CELEROVO - BRAMBOROVÝ KRÉM S DÝŇOVÝM OLEJEM A PRAŽENÝM CHLEBEM
Náš tip
SUMEČEK SMAŽENÝ V ROHLÍKOVÉ STROUHANCE, VARIACE SALÁTŮ A ZELENINY, OPEČENÝ CHLÉB FOCACCIA, MÁTOVÁ MAJONÉZA
VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ PŘIPRAVENÁ V SOUS VIDE, HOUBY VE SMETANĚ, NAŠE VELKÉ BRAMBOROVÉ KROKETY
![Image](/images/2024/01/14/img_5332.jpg)
PAPPARDELLE BOLOGNESE, HOVĚZÍ A VEPŘOVÉ RAGÚ NA KOŘENOVÉM ZÁKLADU A ČERVENÉM VÍNĚ, PARMEZÁN
KRÉMOVÉ RISOTTO CARNAROLI S ČERSTVÝM KŘENEM A ZAUZENÝMI KUŘECÍMI STEHÝNKY
KUŘECÍ PRSNÍ FILÁTKA NA GRILU SE ZELENINOVOU RATATOUILLE, PITA CHLÉB, OKURKOVÉ TZATZIKY
VARIACE LISTOVÝCH SALÁTŮ A ZELENINY S MEDOVÝM DRESINKEM S DIJONSKOU HOŘČICÍ, PEČENÝ KOZÍ SÝR
NUDLE S KRŮTOU V KOKOSOVÉ OMÁČCE S CITRÓNOVOU TRÁVOU, LIMETOU A ČERVENÝM CURRY, KORIANDR, BURÁKY