OBĚDOVÉ MENU 7. - 11. ČERVENCE 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
TOMATOVÁ POLÉVKA Z RAJČATOVÝCH PELÁTŮ, ZAKYSANÁ SMETANA, KRUTÓNY
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA S LISTOVOU PETRŽELÍ A SÝROVOU TOASTÁDOU
Náš tip
VEPŘOVÁ PANENKA PŘIPRAVENÁ TECHNIKOU SOUS VIDE, ŽAMPIÓNY NA SMETANĚ, BRAMBOROVÉ ŠPALÍKY
FILET STEAK Z TUŇÁKA SE ZELENINOVOU RATATOUILLE S BRAMBORAMI A BYLINKAMI
OKURKOVÝ SALÁTEK S OCTOVÝM VINEGRETEM

SPAGHETTI AGLIO OLIO PEPERONCINO, ČESNEK, OLIVOVÝ OLEJ, PETRŽEL, CHILLI, PARMEZÁN
200 G STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE SE SALSOU CHIMICHURI A PAČENÝMI BRAMBORAMI S SOLNÉM POPELU
UZENÁ PLEC S ČOČKOU NA KYSELO, VOLSKÉ VAJÍČKO, CIBULKA S OKURKOU
KRÉMOVÉ RISOTTO ARBORIO S KURKUMOU, CUKETOU, PANCHETTOU SLANINA, SÝR PECORINO
SALÁT CAESAR S KUŘECÍM ŘÍZKEM, ŘÍMSKÝMI SALÁTY, ANČOVIČKOVÝ DRESINK, KRUTÓNY, PARMEZÁN