OBĚDOVÉ MENU 2. -6. PROSINCE 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
BRAMBORAČKA S LESNÍMI HŘÍBKY, BRAMBORAMI, ČESNEKEM A MAJORÁNKOU
SILNÝ VÝVAR Z DAŇKA S NUDLEMI A KOŘENOVOU ZELENINOU
Náš tip
KRKOVICE 200G NA GRILU S ROZMARÝNEM, VELKÁ PEČENÁ BRAMBORA S ČESNEKOVÝM TVAROHEM, ZELNÝ SALÁTEK SE ZÁZVOREM
TRESKA SKREI / LOVENÁ POUZE V ZIMĚ, ŽIJÍCÍ ZA SEVERNÍM POLÁRNÍM KRUHEM, PODÁVÁME S BRAMBOROVÝM PURÉE A RAJČATOVO OLIVOVOU TAPENÁDOU
PŠTROSÍ VEJCE / VEJCE OBALENÉ V MLETÉM MASE S BRAMBOROVOU MÁSLOVOU KAŠÍ, SALÁTEK Z POLNÍČKU
HOUBOVÉ NUDLE SE SOJOU, VEPŘOVÝM BŮČKEM A ZELENINOU
KRÉMOVÉ RISOTTO ARBORIO S ČERSTVOU KURKUMOU A FILÍROVANÝM VEPŘOVÝM HŘBETEM
KUŘECÍ PRSÍČKA NA PAPRICE A SMETANĚ, NAŠE VAJEČNÉ ŠPECLE
SPAGHETTI SE SÝREM MASCARPONE, HOVĚZÍ KÝTOU, PEČENOU PAPRIKOU, ŠALOTKA A PARMEZÁN