OBĚDOVÉ MENU 11. - 15. PROSINCE 11:00-15:00 HODIN
Polévky
SILNÝ VÝVAR Z DAŇKA, KOŘENOVÁ ZELENINA, PETRŽELKOVÉ ŠPECLE
KAPUSTOVÝ KRÉM S ŽEMLOVÝMI MÁSLOVÝMI KRUTÓNY A SLANINOU
Náš tip
DAŇĚK NA VÍNĚ A KOŘENOVÉM ZÁKLADU, RESTOVANÉ BRAMBOROVÉ ŠPALÍKY
PEČENÁ TRESKA S ROZMARÝNOVÝM BRAMBOROVÝM PURÉE, LISTOVÝ SALÁTEK, CITRÓN

UZENÁ PLEC S ČOČKOU NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, OKURKA A SMAŽENÁ CIBULKA
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO NA SPAGHETTOVÉM HNÍZDĚ S RAJČATOVÝM PESTEM A PINIOVÝMI OŘÍŠKY, PARMEZÁN
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PEČENĚ, BRAMBOROVÝ SALÁT S KOPREM A MLADOU CIBULKOU
JÁHLOVÝ SALÁT S BULGUREM, SEZONNÍ ZELENINOU, TRHANÝM KUŘÁTKEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A MÁTOVÝM DRESINKEM
RICOTTOVÉ GNOCCHI V RAGÚ Z HLÍVY A HNĚDÝCH ŽAMPIÓNŮ, PARMEZÁN