OBĚDOVÉ MENU 18. -22. LISTOPADU 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
HOUBOVÝ KRÉM S KAPKOU LANÝŽOVÉHO OLEJE
ČESNEČKA S PRAŽENÝM CHLEBEM, KROUPAMI, MAJORÁNKOU A VEJCI
Náš tip
HUSÍ ROLÁDA PLNĚNÁ ŽEMLOVOU NÁDIVKOU, MÁSLOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, ZAHRADNÍ SALÁTEK
ŠAFRÁNOVÉ RISOTTO Z RÝŽE ARBORIO S VYKOSTĚNÝM FILÁTKEM Z CANDÁTA
GRATINOVANÉ BRAMBOROVÉ GNOCCHI S HŘÍBKY, PARMSKOU ŠUNKOU A SMETANOU, PARMEZÁN
KUŘECÍ KŘEHKÉ PRSÍČKO S PEČENÝMI BRAMBORAMI VE SLUPCE, BYLINKOVÁ OMÁČKA ZE SÝRA BRIE
TĚSTOVINY RIGATONI S KLOBÁSOU CHORIZO, ŠALOTKOU, RAJČATOVOU OMÁČKOU SUGO, PARMEZÁN
TAFELSPITZ Z BŮČKU, KOŘENOVÁ ZELENINA, BRAMBORY, SILNÝ VÝVAR, KŘEN
ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ Z DAŇKA NA CIBULOVÉM ZÁKLADU A PAPRICE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK A CIBULKA S PETRŽELKOU