OBĚDOVÉ MENU 31. BŘEZNA - 4. DUBNA 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
MRKOVOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM,
DÝŇOVÉ SEMÍNKO, ZÁKYS, MIKROBYLINKY
SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI A JÁTROVÝM KAPÁNÍM
Náš tip
FILÁTKA Z VEPŘOVÉ PANENKY S PEPŘOVÝM DEMI GLACE, BRAMBORY GRENAILE, CELER, MRKEV, ŘEPA
FITET STEAK Z TUŇÁKA S BRAMBOROVÝM PYRÉ,
RUKOLOVÝ SALÁT S VINEGRETEM, CITRÓN

KUŘECÍ KŘIDÉLKA BBQ S BYLINKOVÝM KŘUPAVÝM CHLEBEM FOCACCIA, MRKEV, ŘAPÍKATÝ CELER, DRESINK TANDORI
MLETÉ KOULE VE SLADKÉ RAJČATOVÉ OMÁČCE,
JASMÍNOVÁ RÝŽE
ŠPENÁTOVÉ PAPPARDELLE S KUŘECÍMI PRSY,
ŠALOTKA, SÝR RICOTTA, SMETANA, PARMEZÁN
KUŘECÍ SMAŽENÉ ŘÍZEČKY S VÍDEŇSKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM S CIBULÍ, HOŘČICÍ A OKURKAMI
VEPŘOVÉ MARINOVANÉ V SOJE A TŘTINOVÉM CUKRU, RÝŽOVÉ NUDLE, RYBÍ OMÁČKA, LISTOVÉ SALÁTY, OKURKA