OBĚDOVÉ MENU 8.- 12. ČERVNA 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
PARMEZÁNOVÝ KRÉM S RUKOLOU A DÝŇOVÝM OLEJEM
ČESNEČKA SE ZAPRAŽENÝM ŠPEKEM, BRAMBORAMI A CHLEBOVÝMI KRUTÓNY
Náš tip
200G VEPŘOVÝ HŘBET PŘIPRAVENÝ TECHNIKOU SOUS VIDE, ZELENINOVÁ RATATOUILLE S BYLINKAMI, DEMI GLACE
FILET Z DIVOKÉHO LOSOSA NERKA S KUKUŘIČNOU KRÉMOVOU POLENTOU A TOSKÁNSKOU ZELENINOU BALSAMICO
OKURKOVÝ SALÁTEK S OCTOVÝM LÁKEM

UZENÁ KÝTA OD KOSTI, BRAMBOROVÉ MÁSLOVÉ PURÉE, OKURKOVÝ SALÁTEK
ŠPANĚLSKÉ PEČENÉ KUŘECÍ STEHÝNKO V TOMATOVÉ OMÁČCE S PANCHETTOU A JASMÍNOVOU RÝŽÍ
KUS KUS SALÁT SE SEZONNÍ ZELENINOU A KUŘECÍMI BASKETKAMI
200 G ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KÝTY S VÍDEŇSKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM S OKURKAMI A CIBULKOU
NAŠE PAPPARDELLE SE SÝREM RICOTTA A KRÁLIKEM, ŠALOTKA, SMETANA, PARMEZÁN